Städrutiner 

Justerade städrutiner

För att minska risken av smittspridningen av Covid-19, har vi justerat våra städrutiner. Samtidigt uppmanar vi alla besökare som rör sig i Solna Centrum att använda sig av tvål och handsprit enligt myndigheternas rekommendationer och information.

Tack för att du visar hänsyn, Covid-19, Solna C 

Håll avstånd kommunikation 

I Solna Centrum har vi placerat ut information som påminner våra gäster om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att hålla avstånd i centrum.

Alcogelstationer, Covid-19, Solna C 

Alcogelstationer

Sedan utbrottet av Covid-19 har vi utökat våra besökares tillgång till tvål och handsprit som finns tillgängligt i centrumet. Som ett led i vårt kontinuerliga säkerhetsarbete har vi kompletterat med att placera ut alcogelstationer i anknytning till varje huvudentré i Solna Centrum.

Skyddskläder, Covid-19, Solna  

I rådande brist utav skyddsutrustning

Då det varit brist på skyddsutrustning inom vården runt om i landet har vi på Solna Centrum velat bidra och hjälpa till där det behövs som mest. Vi donerade ca 300 regnponchos som kunde användas inom Solna Stads äldrevård. Tillsammans kan vi göra skillnad!

foodspace 

Food Space

Nu finns utökade sittplatser med säkert avstånd i Food Space dit du kan köpa med dig mat från någon av våra restauranger och njuta av din måltid.

centrum 

Ibland är det lätt att glömma

Därför påminner vi dessutom alla våra besökare om att hålla avstånd genom frekventa utrop i våra högtalare.