JOBB I SOLNA CENTRUM

Mall of Scandinavia och Solna Centrum anordnar ett initiativ för att hjälpa unga in i arbete. Målet är att arbetssökande ska få jobb hos något av företagen som är verksamma i Solnaområdet. Solna Stad och Arbetsförmedlingen är samarbetspartners i initiativet och stöttar med matchning av kandidater till mässan.

NÄR? 19 mars kl.14-17
VAR? Utanför O'Learys, plan 2 i Mall of Scandinavia

På mässan har du möjlighet att möta 25 arbetsgivare från olika branscher som söker nya medarbetare. Ta med dig flera kopior av ditt cv samt personligt brev och förbered dig på kortare intervjuer!

Under förmiddagen på mässan har du möjlighet att delta på inspirerande föreläsningar. Anmäl dig i förväg för att få macka på plats.

Kl.11-12: CV-Föreläsning
En föreläsning om hur du säljer in dig själv hos en arbetsgivare? Vad ska du tänka på? Hur skriver man ett Cv och personligt brev?
I samband med föreläsningen kommer möjligheten till Cv granskning finnas. Anmäl dig och få macka på plats. Observera! Begränsat antal platser. Anmäl dig här.

Kl.12: Anton Granlund
Entreprenören Anton Granlund som har startat flera bolag inom retail och mode bland annat företaget Slash.ten som hjälpt exempelvis Gant, Björn Borg och Happy Plugs med sin fysiska handel. Anton kommer att prata om varför människan behövs för att bygga företag och varumärken framåt och vad han som entreprenör letar efter i människor vid anställning.
Anmäl dig här.

Kl.13 Säljträning
En föreläsning om försäljningens grunder, beteendevetenskapen bakom och hur det egna beteende påverkar hur andra människor uppfattar oss.
Anmäl dig
här.

Kl.14-17 Jobbmässa
Här
kan du läsa om vilka företag som deltar.

Facebook ikon

Besök vår Facebook-sida för att hitta jobb I SOLNA C


Läs mer
UR for jobs
Träd

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete


Läs mer
 


 

SAMARBETSPARTNERS

 logga   logga  logga logga logga