Solna Centrum #workingtogether

#WORKINGTOGETHER

 

Köphjälp med fri hemleverans

Vi gör vad vi kan för att tuffa tider ska bli lite lättare. Därför kan du nu få hjälp att köpa dina varor på distans och få dem levererade hem till dörren samma dag som du beställer*. Om du vill kan du också hämta ut dina varor vid ett upphämtningsställe i Solna Centrum. Den här servicen erbjuder vi utan extra kostnad för att hjälpa dig att hålla dig och alla andra kunder säkra, samtidigt som vi stöttar våra butiker och restauranger med att hålla sina verksamheter igång. 

Vi hjälper er att mötas!

Läs mer här.

 
Tack för att du visar hänsyn, Covid-19, Solna C 

Håll avstånd kommunikation 

I Solna Centrum har vi placerat ut information som påminner våra gäster om att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och att hålla avstånd i centrum.

Alcogelstationer, Covid-19, Solna C 

Alcogelstationer

Sedan utbrottet av Covid-19 har vi utökat våra besökares tillgång till tvål och handsprit som finns tillgängligt i centrumet. Som ett led i vårt kontinuerliga säkerhetsarbete har vi kompletterat med att placera ut alcogelstationer i anknytning till varje huvudentré i Solna Centrum.

Skyddskläder, Covid-19, Solna  

I rådande brist utav skyddsutrustning

Då det varit brist på skyddsutrustning inom vården runt om i landet har vi på Solna Centrum velat bidra och hjälpa till där det behövs som mest. Vi donerade ca 300 regnponchos som kunde användas inom Solna Stads äldrevård. Tillsammans kan vi göra skillnad!