SMAKA PÅ SOLNA

Helgen den 4 – 6 oktober är det dags för matmarknad i Solna Centrum. Det bjuds på fri provsmakning för våra kundmedlemmar från utvalda restauranger och kaféer. Mitt i Solna korar Min lokala hjälte kl. 13.00 på lördagen den 5/10.

Beskrivning: Under helgen den 4-6 oktober kommer utvalda restauranger och kaféer från centrum delta i matmarknaden på inomhustorget i Solna Centrum. Det kommer att bjudas på smakprover från både våra hyresgäster och kockduon Jacob och Lukas som driver instagramkontot @foodbyswedes kommer och trollar ihop goda mumsbitar i Smaka köket. Tävlingar kommer att arrangeras och Solis och Solrosa kommer att finnas på plats för att mingla med alla barn.

Under lördagen den 5/10 kommer Mitt i Solna att vara på plats för att kora vinnaren i den fina nomineringen Min lokala hjälte. De nominerade är;

Vojo Kraljevic
Vojo Kraljevic, har byggt upp Solna Shotokan Karate Klubb, föreningen där resultaten inte är det viktigaste.
Juryns motivering: ”Vojo är en lokal hjälte för att han med stark övertygelse och stor värme får barnen att utvecklas både som idrottare och människor.”
Foto: Åsa Sommarström

Sofia Nybom
Sofia Nybom, startade AIK Basket Stars, laget för barn och unga med autism.
Juryns motivering: ”Sofia är en lokal hjälte för att hon med sitt stora engagemang och entusiasm får spelarna att växa – både på och utanför planen.”
Foto: Åsa Sommarström

Kjell Tegström
Kjell Tegström lämnade krogvärlden för att laga mat från grunden i Ängkärrsförskolans kök.
Juryns motivering: ”Kjell är en lokal hjälte för att han med stor energi och kreativitet ger barn matglädje – på riktigt. Nu vill han sprida sin matmission.”
Foto: Åsa Sommarström

Varmt välkommen!