SÅ REAFYNDAR DU PÅ RÄTT SÄTT

Följ tipsen och hitta din fyndstrategi

Vad behöver man egentligen? Vilka färger ska man satsa på? Just det där plagget är snyggt, men är det kanske lite för litet?

Tankarna är många när vi är ute i butikerna och reafyndar. För att du enkelt och smidigt ska hitta just de där reafynden som man så gärna vill, följer här ett par bra tips.

1. Spana runt och reka utbudet
I mån av tid så är det ett hett tips att reka runt vad som finns innan du slår till. På så sätt undviker du att göra inköp som sedan inte kommer till användning. Hållbart mode helt enkelt!

2. Tänk igenom och sätt upp en inköpsstrategi
Vad behöver du egentligen? Vilka färger söker du efter och vilka storlekar är aktuella. Jackan du köpte kanske var snygg, men har den fel färg och storlek så blir det ändå ett fall för garderobens bortglömda hörn.

3. Kolla bytesrätten
Kolla alltid upp bytesrätten samt hur många dagars öppet köp du har. Det är bra att ha koll på ifall du skulle vilja byta något du köpt.

4. Sätt en ungefärlig budget
Det är alltid bra att tänka igenom och fundera på hur mycket du kan tänka dig att göra av med. Så får du mer pengar över till den där semestern du egentligen sparar till.

SOLNA ❤️ KARMA & FODI

Läs mer

SPORTLOVSKUL MED SOLIS & SOLROSA

Läs mer