AVVIKANDE ÖPPETTIDER    
AVVIKANDE ÖPPETTIDER    

Många butiker har just nu avvikande öppettider. Läs mer

Planera din shopping hos Solna Centrum!

Ibland är det lite fler besökare som väljer att besöka oss vid en och samma tidpunkt. Under dessa tillfällen vill vi göra vad vi kan för att underlätta för dig som kund att hålla avstånd. Därför kan vi komma att be dig att vänta utanför en liten stund, så blir det snart din tur. Tack för att vi kan hjälpas åt!

Först på plats eller sist ut?

Vi på Solna Centrum har generösa öppettider, veckans alla dagar. Om du vill utöka möjligheten att kunna shoppa i lugn och ro kan det vara en bra idé att försöka vara först på plats - eller sist ut, innan vi stänger för dagen. Vilket passar dig? Kika gärna på översikten nedan, så får du lite tips om när det brukar vara lite färre folk på plats!*

Helgnöje eller vardagsbestyr?

Under lunchtid är det många väljer att komma till oss. Om du vill utöka möjligheten att undvika kassaköer och miniminera din väntetid, kan det vara en bra idé att välja en annan shoppingdag eller komma vid en tidpunkt då det ofta är färre folk på plats. Ta gärna en titt på vår översikt nedan, och välj en dag och ett tillfälle som passar dig!

Vad mer kan vara bra att tänka på?

För att hjälpas åt med att begränsa smittspridningen vill vi påminna om ett par saker som är viktiga att tänka på – innan och under ditt besök hos oss:

1. Tvätta händerna och var noga med handhygienen!

2. Använd gärna våra alcogel-stationer som finns utplacerade runt om i centrum.

3. Stanna hemma om du har minsta symptom - även om du bara tror att det rör sig om en liten förkylning!

4. Avstånd är omtanke! Tänk på att hålla lämplig distans och visa hänsyn till andra besökare, så blir det lite bättre för alla!

5. I takt med lättnaderna kring myndigheternas rekommendationer, kan upp till åtta personer per sällskap serveras i våra restauranger och caféer med start från 1 juli 2021. Dessutom är det ingen begränsning på antal personer per sällskap för servering utomhus från detta datum.

Välkommen till oss på Solna Centrum, vi ser fram emot ditt besök!

*Informationen ovan är baserad på en normal vecka, antalet besökare kan variera under exempelvis skollov, Black Week eller julhandeln.

Information angående öppettider

Läs mer

Planera din shopping hos Solna Centrum!

Läs mer