Information om Covid-19

För oss på Solna Centrum är våra besökares och vår personals säkerhet och trygghet vår främsta prioritet - inte minst i tider som dessa! För att minska risken för smittspridning följer vi noga Folkhälsomyndighetens riktlinjer och anpassar vår verksamhet i linje med deras rekommendationer.

Vi på Solna Centrum vill ta vårt ansvar och vi har därför vidtagit en rad olika åtgärder som ett led i att fortsätta kunna välkomna våra kunder till en trygg miljö.

Kommunikation och information till våra besökare:

  • Vi ser till att löpande påminna våra kunder genom centrumets högtalarsystem om att hålla avstånd, undvika trängsel och vara noga med handhygienen. Informationen om detta finns uppsatt runt om i centrum, bland annat genom dekaler runt om i centrumet. Håll gärna utkik efter dessa skyltar under ditt besök.

Åtgärder i centrumets allmänna utrymmen:

  • Vi har justerat våra städrutiner i centrum, vilket bland annat innebär att vi torkar av exponerade ytor ännu mer frekvent.
  • Vi har placerat ut alcogel-stationer runt om i centrum, som du som kund mer än gärna får använda med jämna mellanrum under ditt besök. Heja god handhygien!
  • Vi har tillsvidare stängt våra lekutrymmen.
  • Vi har infört ett maxantal besökare för Workspace och Food Space.

Det här är bara ett par exempel på åtgärder som vi vidtagit, men om du vill veta mer eller har minsta lilla fundering så tveka inte att höra ifrån dig till oss genom att maila till info@solnacentrum.se, så ser vi till att återkoppla så snart vi kan.

Tack för att du fortsätter hålla avstånd vid ditt besök i Solna Centrum!