AVVIKANDE ÖPPETTIDER    
AVVIKANDE ÖPPETTIDER    

Många butiker har just nu avvikande öppettider. Läs mer

JULen I SOLNA CENTRUM

Nu har vi tänt upp vår stämningsfulla julbelysning i centrum. I år har vi även köpt in lite extra fin julbelysning i form av en upplyst ekorre, som alla barn snart kommer att kunna finna i centrum. Ta gärna kort med ekorren på plats.

I år har vi även ett jättefint pepparkakshus på torget där vi även visar upp hur vi arbetar med hållbarhet och återvinning i Solna centrum. Under helgerna öppnar vi upp huset under helgerna där vi samlar in klappar till behövande till förmån för Stadsmissionen. Kom och ta med hela och rena julklappar som du kan tänka dig att ge till de som inte har så mycket. På så sätt kan vi alla hjälpas åt att bidra. Psst! Glöm inte att den hållbara klappen är årets julklapp - så passa gärna på att donera in just det du kan. Vi har även ett samarbete med Stadsmissionen där de visar upp sitt viktiga arbete i plexiglasboxar ståendes i anslutning till H&Ms butik. Givetvis är även en viss del av dekoren i julgranen på torget såsom bestick och annat ifrån Stadsmissionen.

Ett gediget progarm med olika aktiviter under hela december finner du nedan. Vi bjuder på allt ifrån luciatåg, dansshow, tomtebesök, önskelistinlämning, Solis & Solrosa, glögg, samt julland och choklad som ser ut som verktyg. I år erbjuder även vi alla som handlar ett presentkort för minst 300 kr en upplevelse på köpet*. Med andra ord en period du inte får missa att besöka Solna centrum och uppleva stämningen på plats.

KALENDER

1-24 december: Paketkalender varje dag i centrum. Följ vår Instagram story @solnacentrum för din chans att hitta dagens klapp! Först till kvarn gäller.

1-24 december: Amazing Chocolate Factorys julförsäljningsmonter fylld av choklad i verktygsformer står på torget.

3 december kl. 12-16: Glögg och pepparkaksservering ifrån pepparkakshuset på torget. Insamling för alla till förmån för Stadsmissionen. Lyckohjul för alla som lämnar in eller nya medlemmar med garanterad vinst.

3 december: Solis & Solrosa julpysslar och dansar med alla barn på torget

8 december: Jullandet öppnar. Träffa tomten och skriv önskelistor! Exklusivt för alla nya Solna C medlemmar erbjuder vi 8-9 december i jullandet tre gratis månader hos SF Play som är på plats och visar tjänsten. Plats: Bredvid Gina Tricot, Torget.

8 december kl. 14: Julkonsert med Anna Bergendahl. Plats: Entréplan vid trätrappan, mittemot H&M.

8 december kl. 12-16: Glögg och pepparkaksservering ifrån pepparkakshuset på torget. Insamling för alla till förmån för Stadsmissionen. Lyckohjul för alla som lämnar in eller nya medlemmar med garanterad vinst.

8-23 december: Presentkortsförsäljning startar 8 december och pågår ända fram till 23 december. Exklusivt för alla medlemmar får du i år en upplevelse på köpet vid köp av presentkort för minst 300 kr*.

8 december: Svenskt Mathantverk startar sin julförsäljning för i år. Plats: Torget.

2:a advent 9 december och adventssöndagarna framöver kl. 11-17: julgransservice bredvid Gina Tricot (inne i jullandet). Alla som handlar för minst 500kr får en gran på köpet. Som extra service kör vi dessutom hem granen på köpet**

2:a advent 9 december kl. 12-16: Glögg och pepparkaksservering ifrån pepparkakshuset på torget

11 december UF Företagarmässa kl. 10-18: Gymnasieungdomar visar upp sina UF företag. Plats: Hotellgången, mellan Normal och H&M.

13 december kl. 17: Luciatåg och luciakör med Solnas kulturskola. Plats: Entréplan vid trätrappan, mittemot H&M.

15 december kl. 10: Paketinslagningsservice startar.

15 december: Dansshow med Sinclair dansskola kl. 13, 14, 15. Plats: Entréplan vid trätrappan, mittemot H&M.

16 december: Julquiz, tomte och önskelistor med Solis & Solrosa på torget kl. 11-17

16 december: Dans runt granen, dragspel, samt glögg och pepparkaksservering ifrån pepparkakshuset på torget. Insamling för alla till förmån för Stadsmissionen. Lyckohjul för alla som lämnar in eller nya medlemmar med garanterad vinst.

19-23 december: Extra öppet kl. 10-21

20 december: Jul After Work

23 december kl. 12-16: Glögg och pepparkaksservering ifrån pepparkakshuset på torget. Insamling för alla till förmån för Stadsmissionen. Lyckohjul för alla som lämnar in eller nya medlemmar med garanterad vinst.

24 december Julafton: God jul önskar Solna centrum!

*Gäller endast nya och befintliga medlemmar i Solna C. Upplevelsen innefattar följande: handla presentkort för minst 300 kr och få en kulturell upplevelse på köpet, Handla presentkort för minst 500 kr - få en må gott upplevelse på köpet. Handla presentkort för minst 800 kr - få en lyxig hotellfrukost för två. Välkommen till vår reception eller servicedisk på torget. Gäller så länge lagret räcker.

**Gäller så länge lagret räcker och servicen är endast öppen under lördagar och söndagar mellan kl- 11-17. VI förbehåller oss rätten att leverera hem granen inom en vecka ifrån det att du beställt granen. Hemleverans gäller endast inom Storstockholm som område.

Stockholms Stadsmission