En host for studenten1080x609

 Novas favoriter från Solna Centrum

Sneakers, Din Sko – 400:-, Kaffe, Kitch’n - 89:-, Marimekko mugg, Kitch’n – 190:-, Läsglasögon, Akademibokhandeln - 229:-, Skrivhäfte, Flying Tiger Copenhagen - 20:-, Mobilskal, Flying Tiger Copenhagen – 30:-, Dream Cream, Kicks – 299:-, Läppstift, Kicks – 179:-, Ögonskugga, Kicks – 249:-, Termos, Kitch’n – 199:- Väska, MQ – 799:-

 

EN HÖST FÖR STUDENTEN

Ny vecka – nya möjligheter. Vi tar rygg på studenten Nova och gör oss redo att fylla livet med nya lärdomar och utsikter.

Nova är ständigt på språng, älskar att upptäcka nytt och tar gärna en sväng förbi Solna Centrum på vägen hem efter studierna på Karolinska universitetslaboratoriet. Oftast blir det middag från Holy Greens eller när hon köper sin favorithudkräm från Clinique på Kicks. Hon stannar även till vid Cross fit Tegen ett par gånger i veckan för att delta på ett crossfit-pass, det har blivit en riktigt favoritaktivitet under veckan! Innan cykelturen hem till Råsunda ser Nova till att stanna till på Hemköp för att inhandla allt som behövs för att laga storkok till veckans matlådor.
STUDIERO

Hitta rätt fokus och stäng av omvärlden för ett tag. Uppslukas av böckernas tysta värld, och varför inte ta hjälp av white noice i lurarna.
bibliotekHitta koncentrationen på Solna Stadsbibliotek
hörlurarSony brusreducerande hörlurar från Kjell & Company
coworkingSolna Centrums co-working space, här kan du studera i lugn och ro!
glasögonSnygga läsglasögon hittar du på Smarteyes

REDO FÖR CAMPUS

Underskatta inte glädjen i nya accessoarer som gör både skolan och livet lite roligare.

väskaRymlig väska från H&M
miniräknareMiniräknare från Flying Tiger
termosAida raw termoflaska från Kitch'n
schemaPlanera dagen med block från Flying Tiger

KOSTTILLSKOTT

För att orka prestera på topp behöver vi fylla på med energi. Uppiggande juicer, träningspass, hälsosamma luncher och extra magnesium gör susen för prestationen.

juicebarLadda batterierna hos Orange Juice Bar
crossfitRensa hjärnan med en träningspass hos Crossfit Tegen
holygreensFalafelsallad från Holy Greens
magnesiumMagnesium + B6 från Life