BASTARD BURGERS HAR ÖPPNAT I SOLNA C

NU

HAR VIÖPPNAT!


VÄLKOMMEN ATT SMAKA HOS BASTARD BURGERS!

Nu har Bastard Burgers öppnat sin nya restaurang till centrum!

Det handlar om bra kött, bra bröd, grymma burgare! Bastard Burgers grundidé är enkel, att servera den godaste streetfood burgare du har ätit! Bastard Burgers är en kedja som förra månaden vann utmärkelsen Guldgloben för "årets snabbmat" av tidningen Metro och som även nyligen fick ros av Svenska Dagbladet för sin mat. Här kommer du att kunna finna riktigt bra streetfoodburgare i både vegansk och traditionell tappning.

Så här beskriver dem själva sitt koncept: "För oss handlar det inte bara om en hamburgare, för oss är det mer än så. Vi anser att det är ett hantverk som verkligen kräver kunskap och ett stort intresse för hela hamburgerkulturen. Efter otaliga besök på burgarställen runt om i världen, köttprovningar, finslipning av brödrecept, dressingar och picklingar så känner vi nu att vi med stolthet kan servera riktigt grymma burgare."

I dagsläget finns Bastard Burgers på tolv stycken plaster i Sverige med allt ifrån Boden, långt upp i norr, till Stockholm i söder. Restaurangen har cirka 70 sittplatser och är belägen på entréplan, vid nedgången till ICA. Läs mer om Bastard Burgers här!

 MISSA INTE DAGENS LUNCH! FÖR 109 KR INGÅR VALFRIA FRIES OCH LÄSK.

SERVERAS MELLAN KL.11-14.


SOM MEDLEM KAN DU TA DEL AV EN EXKLUSIV ÖPPNINGSRABATT PÅ 10%.

ÄR DU INTE REDAN MEDLEM? 
BLI MEDLEM ENKELT HÄR.

VISSTE DU ATT MAN NYLIGEN VANN UTMÄRKELSEN GULDGLOBEN FÖR "ÅRETS SNABBMAT AV TIDNINGEN METRO?