BARNENS SOLNA CENTRUM

solna centrum

TRÄFFA SOLIS OCH SOLROSA

Solis och Solrosa bjuder under året in barn och föräldrar till att delta i roliga och snälla aktiviteter. Förutom att dansa och sjunga till Solis & Solrosas fina sång Solalalalej väntar alltid överraskningar och pysselstund.

Solis har en fin lekhörna på plan 0 där små besökare kan busa av sig! Här finns bland annat pysselbord med härligt paraplyträd, roliga bänkar med hål att krypa igenom, rutschkana från ett spännande solna-hus och en raket med pedagogiska spel för de små. Kom in till nya lekhörnan vid Lindex och lek.


solna centrum
solna centrum

LEKLANDIA

Till Leklandia är hela familjen välkommen att busa av sig, hela leklandet går i havets tecken och här kan stora som små ha en lekfull stund tillsammans bland hav, pirater, skepp och hajar. Behöver ni koppla av en stund från lekarna kan ni slå er ner i det trevliga caféet och ladda batterierna med mat, glass eller fika. Leklandia arrangerar även barnkalas som piratkalas, hajpartaj, sjöjungfrufest eller delfinparty. Välj datum, tid och kalastyp och slipp planering, handling och städ.

Priser
0-2 år 39 kr
2-17 år 99 kr
Årskort 1199 kr
Vuxna Gratis

Stort tack till vår sponsor, Ica!